Ruimtebesparende draadloze inkjetmultifunctionals

0
424
Brother introduceert een serie ultracompacte all-in-one inkjetprinters voor thuisgebruik of kleine kantoren. Het gaat om twee 3-in-1-modellen en twee 4-in-1-modellen die draadloos printen ondersteunen.

De nieuwe Brother MFC-J890DW (zwart) en MFC-J895DW (wit) zijn multifunctionals met inkjettechnologie die printen, scannen, kopiëren en faxen ondersteunen. Het toestel meet 400 x 341 x 172 mm.

De nieuwe Brother DCP-J772DW (zwart) en DCP-J774DW (wit) bieden drie functies: printen, scannen en kopiëren. Deze printers meten 400 x 341 x 151 mm.

De nieuwe multifunctionals drukken af met een printsnelheid tot 12 ipm (images per minute) in zwart-wit en tot 10 ipm in kleur. Ze kunnen automatisch dubbelzijdig afdrukken. Lege inktpatronen kunnen afzonderlijk vervangen worden.

De all-in-one inkjetprinters zijn uitgerust met een 6,8 cm groot lcd-kleurentouchscherm. Ze ondersteunen wifi 802.11b/g/n voor draadloos afdrukken. Ook zijn ze uitgerust met een usb-aansluiting en een geheugenkaartlezer.

De 4-in-1-modellen zijn ook uitgerust met ADF (Automatic Document Feeder), een aansluiting voor bekabeld netwerk en ondersteunen NFC-connectiviteit.

Brother MFCJ895DW (© ; licentie: )

De Brother DCP-J772DW (zwart) en DCP-J774DW (wit) all-in-ones hebben een adviesprijs van € 145. De Brother MFC-J890DW (zwart) en MFC-J895DW (wit) 4-in-1-modellen hebben een adviesprijs van € 169.

Foto van Brother
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDell monitoren met slank profiel
Volgend artikelSlimme radiator-thermostaat met app-bediening
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.