Sony soundbar heeft subwoofer ingebouwd

0
170
Sony kondigt een nieuwe soundbar in een compact staafontwerp aan die draadloos werkt via Bluetooth en een subwoofer heeft ingebouwd.

De nieuwe HT-SF200 (zwarte uitvoering) en HT-SF201 (beige uitvoering) sounbars van Sony hebben een compact ontwerp in een kunstleren afwerking en zijn geschikt voor kleine woonkamers.

Om ruimte te besparen integreerde Sony een subwoofer in de staafvormige soundbar die 580 x 64 x 95 mm meet en 2,3 kg meet.

Het 2.1-kanaals muzieksysteem gebruikt Sony’s S-Force PRO Front Surround virtuele surround sound-technologie om een bioscoopeffect te creëren en heeft een vermogen van 80 watt.

De HT-SF200 en HT-SF201 sluit je op een tv aan via HDMI ARC (Audio Return Channel) waardoor het televisiegeluid over de luidsprekers kan worden weergegeven.

Ook zijn de soundbars uitgerust met Bluetooth 4.2 om draadloos verbinding te maken met een smartphone of tablet. Ze hebben ook een usb-aansluiting om media af te spelen van onder meer een usb-geheugenstaaf.

Sony HT-SF200 Bluetooth soundbar (© ; licentie: )

De Sony HT-SF200 en de HT-SF201 Bluetooth soundbars zijn vanaf maart 2018 verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 250.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBetaalbare 14-inch laptop presteert goed
Volgend artikelDell monitoren met slank profiel
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.