Scherp geprijsde smartphone met dual-camera

0
51
Huawei lanceert de P Smart, een smartphone met Android 8.0 Oreo, een groot scherm en een dubbele camera voor een prijskaartje van 259 euro.

De nieuwe Huawei P Smart smartphone is uitgerust met een 5,65-inch (14,35 cm) FullView Display met een resolutie van 1080 x 2160 pixels en een 18:9 beeldratio.

De P Smart draait op een Kirin 659 octa-core processor en 3 GB ram. Het interne geheugen is 32 GB groot en uitbreidbaar tot 256 GB met een microSD-geheugenkaartje. Besturingssysteem is Android 8.0 Oreo met Huawei’s eigen EMUI 8.0-interface.

De smartphone heeft op de achterzijde een Dual Camera met 13 MP en 2 MP en een 8 MP frontcamera. De camera-app biedt verschillende filters voor het maken van foto’s in diverse situaties.

De P Smart oondersteunt dual sim, wifi 802.11 b/g/n en Bluetooth 4.2. De smartphone heeft een usb 2.0-poort.

De P Smart smartphone heeft een 3000 mAh batterij. Het toestel meet 150,1 x 72,1 x 7,5 mm en weegt 143 gram. Alle specificaties vind je op de website van Huawei.

Huawei_P Smart (© ; licentie: )

De Huawei P Smart smartphone is verkrijgbaar vanaf 1 februari in de kleuren zwart, goud en blauw voor een adviesprijs van € 259.

Foto van Huawei
Website: Huawei
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloze oortjes voor Unified Communications
Volgend artikelTopmodel gsm Lenovo ondersteunt Moto Mods
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.