Toshiba Canvio Premium, Advance en Basics draagbare harde schijven

Vernieuwde series Canvio externe schijven

0
Toshiba lanceert in de drie Canvio-series nieuwe draagbare harde schijven. De Canvio Premium-, Advance- en Basics-modellen bieden opslagcapaciteiten tot 3 TB in nieuwe slanke behuizingen.

Met de nieuwe modellen in de Canvio Premium-, Advance- en Basics-serie externe harde schijven biedt Toshiba verschillende opslagcapaciteiten: 500 GB, 1 TB, 2 TB en 3 TB.

De harde schijven hebben een opgefrist slank ontwerp. Door het toepassen van Toshiba’s 1 TB plateautechnologie hebben de schijven een lage verticale doorsnede, waardoor de versies met 2 TB van alle drie de nieuwe Canvio-modellen dunner zijn dan hun voorgangers.

De in zilver of donkergrijs metallic uitgevoerde Canvio Premium-serie wordt geleverd met een adapter van usb Type-A naar usb Type-c die in elke richting kan worden gebruikt. De 2 TB-apparaten in deze serie hebben een profiel van 13,5 mm en zijn 5,5 mm dunner dan het vorige model. Meer informatie vind je op de website van Toshiba.

De Canvio Advance-serie is beschikbaar in vier met glanzende pianolak afgewerkte kleuren: zwart, wit, blauw en rood. Het 2 TB-model heeft een profiel van 14 mm en is 5,5 mm dunner dan hun voorganger, de Canvio Connect II. Meer informatie vind je op de website van Toshiba.

De nieuw vormgegeven Canvio Basics-serie is een 2,5-inch draagbare harde schijf in een matzwarte behuizing die verkrijgbaar is met een opslagcapaciteit van 500 GB, 1 TB of 2 TB. Meer informatie vind je op de website van Toshiba.

Voor de Advcance- en Premium-modellen kan je de nieuwe Toshiba Storage Backup Software downloaden. Die heeft een verbeterde gebruikersinterface en een eenvoudigere wachtwoordinstelling, en biedt de mogelijkheid om een back-upschema te programmeren.

Canvio Premium Silver

De nieuwe Toshiba Canvio-modellen zijn beschikbaar vanaf februari 2018. De adviesprijzen voor de Canvio Basics bedragen €49,99 voor 500 GB, €59,99 voor 1 TB, €89,99 vooor 2 TB en €109,99 voor 3 TB. De adviesprijzen voor de Canvio Premium- en Advance-series werden niet meegedeeld.

Foto van Toshiba
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.