Compacte fotoprinter voor A3+-afdrukken

0
171
Epson lanceert een draadloze fotoprinter in een ruimtebesparend ontwerp. De nieuwe Expression Photo HD XP-15000 print foto’s in A3+-formaat.

De Expression Photo HD XP-15000 draadloze fotoprinter van Epson kan afdrukken maken tot het A3+-formaat en is ook geschikt voor het printen van andere documenten, met automatisch dubbelzijdig afdrukken op A4-formaat. Ook afdrukken op kaarten, cd’s en dvd’s is mogelijk.

De XP-15000 maakt gebruik van de nieuwe zeskleuren Claria Photo HD Ink-set met vernieuwde grijze en rode inkt.

Door het gebruik van de de nieuwe rode inkt is een breder kleurenspectrum mogelijk wat resulteert in realistischere en levendigere kleuren. De nieuwe grijze inkt zorgt voor foto’s in zwart-wit met vloeiendere overgangen tussen de schaduwen en lichtere tinten.

De Expression Photo HD XP-15000 is uitgerust met een lcd-scherm van 6,1 cm en heeft ook een Ethernet-aansluiting. Draadloos afdrukken is mogelijk dankzij wi-fi en wi-fi direct.

De fotoprinter print met ISO-afdruksnelheden tot 9,2 pagina’s per minuut (ppm) in zwart-wit en 9 ppm in kleur. Een randloze 10×15 cm foto afdrukken gebeurt in 27 seconden.

Aan de voorijde is er een papierlade voor 250 vellen A4 en aan de achterzijde een papierlade voor 50 vellen tot A3+.

De Expression Photo HD XP-15000 meet 47,9 x 37 x 15,9 cm en is daarmee de kleinste A3+-fotoprinter van Epson.

Epson Expression Photo HD XP-15000 fotoprinter (© ; licentie: )

De Epson Expression Photo HD XP-15000 draadloze fotoprinter is verkrijgbaar vanaf januari 2018 voor een adviesprijs van € 389.

Foto van Epson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelStudenten-laptop die tegen een stootje kan
Volgend artikelCurved monitor met Thunderbolt 3-aansluiting
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.