Draadloze muis in ergonomische vormgeving

0
Cherry, fabrikant van randapparatuur, lanceert met de MW 4500 een draadloze muis die polsklachten moet voorkomen dankzij het ergonomische ontwerp.

De nieuwe Cherry MW 4500 computermuis heeft een ontwerp waarbij de hand onder een hoek van 45 graden op de muis rust. Door dit ergnonomische ontwerp wordt de spanning op de pols verlaagd.

De MW 4500 is uitgerust met een infraroodsensor die je met een speciale muisknop kan laten schakelen tussen een optische resolutie van 1200 dpi, 900 dpi of 600 dpi.

Naast de twee standaard muisknoppen heeft de MW 4500 nog vier andere knoppen, waaronder een klikbaar scrollwiel en twee zijknoppen waarmee je onder meer gemakkelijker kan navigeren in webbrowsers.

De Cherry MW 4500 werkt draadloos door middel van een een usb-ontvanger in nano-formaat die je aansluit op de usb-poort van je pc of laptop.

De MW 4500 werkt met twee AAA-batterijen. Een statuslampje in de onderrand van de muis toont je wanneer de batterijen bijna leeg zijn. Inclusief batterijen weegt deze muis 120 gram.

Cherrry MW-4500 muis (© ; licentie: )

De Cherry MW 4500 muis heeft een adviesprijs van €30.

Foto van Cherry
Website: Cherry GmbH
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.