Haal meer muziek uit je smartphone

0
78
De Nexum Aqua+ is een compacte Bluetooth hoofdtelefoonversterker die audio van mobiele apparaten in hifi-kwaliteit afspeelt. Ook biedt het een oplossing voor smartphones die geen 3.5mm audio-uitgang hebben.

Het Taiwanese bedrijf Nexum haalde via een een succesvol project op de fundraising website Kickstarter voldoende fondsen op voor het ontwikkelen van de Aqua+, een krachtige Bluetooth hoofdtelefoonversterker.

De Nexum Aqua+ koppel je via Bluetooth V4.2 draadloos met je smartphone of andere Bluetooth apparaten. Je koptelefoon of oordopjes sluit je aan op de 3,5mm audio-uitgang. De Aqua+ is is daardoor ook een oplossing voor telefoons die niet over een 3,5mm audio-uitgang beschikken.

Aqua+ is uitgerust met een 32-bit/384kHz Cirrus Logic DAC die hoge resolutie en lossless geluid levert. De versterker ondersteunt aptX, AptX Low Latency, AAC en SBC audio codecs.

De Aqua+ hoofdtelefoonversterker kan je draadloos opladen door middel van de meegeleverde Qi lader. Volledig opladen duurt twee uur.

De versterker kan 8 uur muziek afspelen in 16-bit audio-kwaliteit en 5,5 uur in 32-bit kwaliteit. De Aqua+ heeft een toets om te schakelen tussen 16- en 32-bit.

De Aqua+ hoofdtelefoonversterker meet 4,5 x 4,5 x 1,2 cm en weegt 25 gram.

Nexum Aqua+ versterker (© ; licentie: )

De Nexum Aqua+ is verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud en wit voor een adviesprijs van € 139 via DigiTrading.

Vorig artikelGoedkope printers voor thuisgebruik
Volgend artikelBetaalbare laptop die je op vier manieren gebruikt
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.