Goedkope printers voor thuisgebruik

0
210
Canon brengt in de Pixma-serie twee inkjetprinters op de markt met een prijskaartje onder de 50 euro. De Pixma TS205 en TS305 drukken naast A4-pagina’s ook foto’s met een grootte van 10 op 15 cm af.

De nieuwe Canon Pixma TS205 en TS305 zijn compacte en betaalbare inkjetprinters bedoeld voor thuisgebruik en studenten. De toestellen gebruiken twee FINE-cartridges: zwart en kleur.

Beide Pixma printers kunnen zowel A4-pagina’s als foto’s met een grootte van 10 op 15 cm afdrukken.

De printsnelheid in zwart-wit bedraagt 7,7 ipm (afbeeldingen per minuut) en in kleur 4 ipm. Het afdrukken van een 10 x 15 cm foto zonder witrand duurt circa 65 seconden.

Het duurdere model, de Pixma TS305, ondersteunt ook draadloos printen via Bluetooth en Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n. Met de Canon Print-app voor iOS en Android kan je printen vanaf mobiele apparaten.

Dit model biedt ook een kopieerfunctie: de TS305 heeft een speciaal ontworpen raster aan de bovenzijde waarop je een document kunt ‘plaatsen’ om te kopiëren of te converteren. De app zorgt voor een goed eindresultaat zelfs als je het document onder een hoek scant.

De techische specificaties van de Pixma TS205 vind je op deze pagina, die van de Pixma TS305 op deze pagina.

Canon PIXMAT S305 (© ; licentie: )

De Canon Pixma TS205 heeft een adviesprijs van € 39. De Canon Pixma TS305 heeft een adviesprijs van € 49. Beiden inkjetprinters zijn te koop vanaf januari 2018.

Foto van Canon
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloze en zweetbestendige oortjes
Volgend artikelHaal meer muziek uit je smartphone
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.