Serie headsets voor intensieve communicatie

0
70
Sennheiser introduceert een nieuwe serie bedrade headsets in een duurzaam ontwerp voor gebruik met Unified Communications oplossingen in kantooromgevingen en contact centers.

De Century Mobile serie is de topserie bedrade headsets van audiospecialist Sennheieser. De fabrikant lanceert vier nieuwe modellen in deze serie: de SC 635, SC 635 USB, SC 665 en SC 665 USB headsets.

Sennheisers Voice Clarity-technologie en een ultra-geluidsonderdrukkende microfoon moeten zorgen voor een heldere en natuurlijke communicatie-ervaring, waarbij ongewenste achtergrondgeluiden worden gereduceerd om de verstaanbaarheid te optimaliseren in omgevingen zoals drukke contactcentra en kantoren.

Sennheisers ActiveGard-technologie onderdrukt potentieel gevaarlijke geluidsniveaus.

De Century Mobile SC 635-serie bestaat uit enkelzijdige headsets: de SC 635 sluit je aan door middel van een 3,5mm jack-verbinding, terwijl de SC 665 USB via usb wordt aangesloten.

De SC 665-serie biedt dubbelzijdige headsets: de SC 665 sluit je aan door middel van een 3,5mm jack-verbinding en de SC 665 USB via usb.

Beide USB-varianten ondersteunen alle belangrijke UC- en softphoneoplossingen, onder andere Skype for Business.

Sennheiser SC 635 headset (© ; licentie: )

De adviesprijzen van de Sennheiser Century Mobile serie headsets werden niet meegedeeld.

Foto van Sennheiser
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikel2-in-1 Bluetooth HD audio-zender en -ontvanger
Volgend artikelGebruiksvriendelijke bewakingscamera met hoge resolutie
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.