HDMI-signaal draadloos doorsturen

0
290
Marmitek introduceert een oplossing om het HDMI-signaal van van audio-video-apparaat door te sturen naar naar een tv of projector op een andere plek in huis.

TV Anywhere Wireless HD van Marmitek is een draadloze HDMI-extender die een resolutie tot 1080p (Full HD) ondersteunt.

Het product bestaat uit een zender en een ontvanger. De zender sluit je aan op een willekeurige HDMI-bron, zoals een tv-decoder, mediacenter of Blu-ray speler. De ontvanger sluit je aan op een tv of projector op een andere locatie in huis.

Het HDMI-signaal wordt op deze manier draadloos verzonden en volgens Marmitek gaat het zelfs storingsvrij door muren en plafonds zonder kwaliteitsverlies of merkbare vertraging met een bereik tot 50 meter.

De zender van de HDTV Anywhere Wireless HD beschikt over een extra doorlusuitgang zodat je geen HDMI-uitgang op de HDMI-bron verliest. Je kan dus op de zender ook een tv of projector aansluiten.

Door infrarood retour kan je de tv-decoder of andere aangesloten HDMI-apparatuur blijven bedienen, ook wanneer ze uit het zicht staan.

Marmitek biedt ook een gratis app waarmee je het signaal ook binnenshuis kan ontvangen op een smartphone of tablet.

Met de oplossing kan je ook een pc of laptop op afstand bedienen als je deze aansluit op de zender. Op de ontvanger dien je een toetsenbord en muis aan te sluiten, waarna je met je televisie op je pc of laptop kan werken die elders in huis staat.

Marmitek TV Anywhere Wireless HD (© ; licentie: )

De Marmitek TV Anywhere Wireless HD heeft een adviesprijs van € 199,95.

Foto van Marmitek
Website: Marmitek
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLaserprojector met ultrakorte projectieafstand
Volgend artikelBetaalbare herverpakte Android-smartphone
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.