Headsets voor pc-communicatie en multimedia

0
35
Plantronics lanceert de Blackwire 5200- en Blackwire 3200-serie usb-headsets met diverse mono- en stereo-modellen die geschikt zijn voor het voeren van gesprekken via meerdere platformen.

In de nieuwe Blackwire 5200- en Blackwire 3200-serie biedt Plantronics een reeks headsets voor het voeren van gesprekken via pc, mobiele telefoon of tablet.

De Blackwire headsets hebben een modern industrieel ontwerp met lavarode accenten in de headset en snoeren. De Blackwire serie bestaat uit diverse modellen met usb-, usb-c- en 3,5mm-connectiviteit.

Dynamic EQ past automatisch de audio-instellingen aan tussen spraakoproepen en muziek.

De Blackwire-serie werkt met Unified Communications-toepassingen, zoals Cisco Jabber, Microsoft Skype for Business en Microsoft Teams.

Met de optionele Plantronics Manager Pro Software-as-a-a-Service (SaaS) kunnen IT-managers de de Blackwire headset op afstand monitoren, beheren en onderhouden.

De Blackwire 5200-serie biedt passieve noise cancelling om spraak en andere storende geluiden te onderdrukken. Dynamische mute waarschuwt de gebruiker als hij praat terwijl mute is ingeschakeld.

SoundGuard Digital zorgt er bij de 5200-serie voor dat de gemiddelde dagelijkse blootstelling aan geluid niet hoger is dan 85 dBA.

Plantronics Blackwire 5200-serie (© ; licentie: )

Alle modellen van de Blackwire serie headsets vind je op deze pagina voor de 3200-serie en op deze pagina voor de 5200-serie.

De Plantronics Blackwire 5200-serie in mono-ontwerp met één oorschelp heeft een adviesprijs van € 99,99; het stereo-ontwerp met twee oorschelpen heeft een adviesprijs van € 109,99. Deze serie is al verkrijgbaar.

De Blackwire 3200-serie is vanaf januari 2018 beschikbaar. Modellen met schuimrubber oorkussens, vaste luidsprekers en verstelbare hoofdband in het mono-ontwerp met één oorschelp hebben een adviesprijs van €39,99. Het stereomodel met twee oorschelpen heeft een adviesprijs van €49,99. Modellen met zachte lederen oorkussens die plat gevouwen kunnen worden en geleverd worden met een draagtas hebben een adviesprijs van €70,00 (mono-ontwerp) en €80,00 (stereo-ontwerp).

Foto van Plantronics
Categorieën: Hardware en software, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLuxe smartphone met FullVision OLED-scherm
Volgend artikelAndroid-smartphone met veel ruimte
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.