Tri-band wifi-extender met mesh-functionaliteit

0
Netgear breidt het gamma wifi-extenders uit met de AC2200 Nighthawk X4S Wall-Plug Tri-Band wifi Range Extender. Deze repeater is uitgerust met interne antennes en FastLane3-technologie met mesh-functionaliteit.

De nieuwe Nighthawk X4S range-extender (model EX7500) van Netgear is een tri-band 866+866+400 Mbit/s AC2200 wifi-repeater met vier interne antennes.

De EX7500 gebruikt Multi-User MIMO (MU-MIMO) technologie voor het gelijktijdig streamen van data naar meerdere apparaten.

Smart Connect zorgt ervoor dat automatische de optimale wifi-band (5GHz of 2.4GHz) wordt geselecteerd voor elk apparaat.

De Fastlane technologie, die we eerder al bespraken in onze test van de Netgear EX7300 wifi-repeater, verbetert volgens Netgear de prestaties van het netwerk. Bij de nieuwste versie, Fastlane3, wordt automatisch de beste verbinding gekozen. De Nighthawk X4S EX7500 gebruikt ook dezelfde wifi-netwerknaam (SSID) en hetzelfde wachtwoord als de router.

Je kan het wifi-netwerk nog verder uitbreiden door meerdere exemplaren van de Nighthawk EX7500 aan elkaar te koppelen.

De EX7500 range-extender past in elk stopcontact. LED’s op de voorkant geven aan op welke plek je de extender het best kan plaatsen voor de beste wifi-dekking.

Netgear EX7500 tri)band wifi-repeater (© ; licentie: )

De Netgear Nighthawk X4S Wall-Plug AC2200 Tri-band WiFi Range Extender (EX7500) heeft een adviesprijs van € 129,99.

Foto van Netgear
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelFull HD dash-cam met Sony sensor
Volgend artikelHigh-end hoofdtelefoon voor audiofielen
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.