Wifi-bereik vergroten met druk op de knop

0
46
De Eminent EM4597 Concurrent AC1200 Dual Band Repeater werkt naar keuze als wifi-repeater of wifi-toegangspunt. Hij verlengt het bereik van beide wifi-frequenties.

De Eminent EM4597 Concurrent AC1200 Dual Band Repeater haalt maximale doorvoersnelheden van 300 Mbit/s in de 2,4 GHz wifi-frequentie en 900 Mbit/s in de 5 GHz wifi-frequentie, ofwel AC1200 gecombineerd.

Dankzij Crossband-technologie worden voor het ontvangen en verzenden van data gescheiden frequenties gebruikt. Je kunt de repeater dan via de 2,4 GHz-frequentie draadloos met je router verbinden en client-apparatuur communiceert vervolgens via de 5 GHz frequentie met de repeater. Of het kan ook omgekeerd.

De EM4597 heeft twee fast-ethernetpoorten waarop je client-apparatuur aansluit. Eén fast-ethernetpoort kan ook worden gebruikt om de repeater in te richten als draadloos toegangspunt (wifi access point of ap). Een ap zet een bekabelde netwerkaansluiting om naar een draadloos signaal.

Via de wps-knop op de voorkant verbind je deze wifi-repeater snel met elke bestaande wifi-router. Of het installeert de stekker met behulp van de gratis app.

Leds op de voorkant helpen je om de repeater optimaal te plaatsen.

Deze repeater heeft twee interne antennes, meet 60 x 100 x 90 mm en weegt 94 gram. Het apparaat verbruikt gemiddeld 3 Watt.

Eminent EM4597 wifi-repeater

Eminent EM4597 wifi-repeater (© ; licentie: )

De Eminent EM4597 Concurrent AC1200 Dual Band Repeater heeft een verkoopadviesprijs van €49,99.

Foto van Eminent
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloze stereoheadset met interne microfoons
Volgend artikelKleine, stevige nas met veel mogelijkheden
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.