Logitech MX ERGO trackball

Ergonomische, nauwkeurige trackball

0
De trackball is terug, toch als het van Logitech afhangt. De MX Ergo is een comfortabele draadloze trackball met nauwkeurige tracking van muisbewegingen.

Ooit waren trackballs erg populaire computermuis-alternatieven, vooral omwille van ergonomische redenen. Een trackball met vaste positie op het werkblad en grote bol die je met een duim bestuurt belast de spieren immers minder dan een traditionele muis en kan dus helpen om spierpijn bij intensief computergebruik te verminderen.

Logitech gelooft er opnieuw in en lanceert voor het eerst in tien jaar een trackball. De MX Ergo is een draadloze trackball met nauwkeurige tracking met multi-device connectiviteit.

Dankzij het verstelbare ontwerp kun je dit muisalternatief eenvoudig aan je persoonlijke werksituatie aanpassen.

Met een simpele druk op een knop wijzig je direct de snelheid en nauwkeurigheid van de cursor. Het ingebouwde led-lampje geeft aan wanneer de precisie-modus geactiveerd is.

De oplaadbare batterij gaat afhankelijk van het gebruik tot vier maanden mee op een volle lading.

MX ERGO werkt met zowel Logitech Easy-Switch als Logitech Flow, zodat je de trackball met meerdere apparaten kunt gebruiken. Logitech Flow, onderdeel van de Logitech Options-software, tilt het multi-device gebruik naar een hoger niveau. Je schakelt gemakkelijk tussen twee devices met één muis en kopieert en plakt content, afbeeldingen en documenten.

Logitech MX ERGO trackball
Logitech MX ERGO trackball

De Logitech MX ERGO trackball kost € 109,-.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Update 5 maanden geleden. Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.