Micro-sd geheugenkaart van 400 GB

0
61
Twee jaar na de introductie van de 200GB-versie lanceert Western Digital-merk SanDisk een micro sd-geheugenkaartje met een capaciteit van 400 GB.

De SanDisk 400GB Ultra microSDXC UHS-I is ’s werelds grootste micro-sd-geheugenkaart. Twee jaar na de introductie van de 200GB SanDisk Ultra microSDXC-kaart, heeft Western Digital de capaciteit weten te verdubbelen in hetzelfde kleine micro-sd-formaat. De grootste micro-sd-kaart ter wereld kan bijvoorbeeld maximaal veertig uur full hd-video bevatten.

De kaart is compatibel met de UHS-I bus en heeft een snelheidsklasse van U1 met minimale schrijfsnelheid van 10 MB/s en leessnelheid van 100 MB/s (snelheidsklasse 667x). De kaart is ook achterwaarts compatibel met de oudere Class 10-standaard. In combinatie met een usb 3.0-kaartlezer kun je bijvoorbeeld tot 1.200 foto’s (met een gemiddelde omvang van 3,5 MB) per minuut van deze kaart verplaatsen.

Deze kaart is verder compatibel met de A1 App Performance Class-specificatie en kan dus apps sneller laden.

Met de gratis SanDisk Memory Zone-app voor Android kun je verschillende geheugenkaarten eenvoudig beheren en gegevens back-uppen en delen.

De Western Digital SanDisk 400GB Ultra microSDXC UHS-I geheugenkaart is bestand tegen water, schokken, extreme temperaturen en x-stralen.

SanDisk UltraPLUS microSD 400GB

SanDisk UltraPLUS microSD 400GB (© ; licentie: )

De 400GB SanDisk Ultra microSDXC UHS-I-kaart heeft een garantie van tien jaar en is verkrijgbaar via SanDisk.com en retailers als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. De adviesprijs is € 249,99.

Foto van SanDisk
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNetwerk-nas die ook als externe schijf functioneert
Volgend artikelErgonomische, nauwkeurige trackball
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.