Media-tablet met vier luidsprekers

0
68
De nieuwe Acer Iconia Tab 10 (A3-A50) Android 7 ‘Nougat’-tablet is speciaal bedoeld voor mediagebruik. Een 10,1-inch scherm met een groter kleurbereik en vier luidsprekers moeten zorgen voor een rijke multimediabeleving.

De Iconia Tab 10-tablet (A3-A50) heeft een 10,1-inch ips lcd-scherm met brede kijkhoek en quantum dot-technologie. Dat zorgt voor meer helderheid, diepere verzadiging, verbeterde nauwkeurigheid en een groter kleurbereik. De bedoeling is om levensechte beelden weer te geven.

Vier luidsprekers en een subwoofer die maar 9 mm hoog is zorgen volgens fabrikant Acer voor een levensechter en krachtiger geluid.

Met de vooraf geïnstalleerde Acer MediaMaster-app kan de gebruiker zijn of haar persoonlijke afspeelvoorkeuren instellen voor verschillende soorten media, zoals muziek en film.

Deze mediatablet is voorzien van allerlei andere Acer-tools, zoals EZ Wakup om met gebaren de tablet uit de slaapstand te halen en een vooraf gekozen app te openen; EZ Snap om met een knijpbeweging met drie vingers een schermafdruk te maken; EZ Mode om de systeeminterface naar wens aan te passen; en Memory Cleaner, een app voor het beheer van het geheugen, de opslag en de vooraf geïnstalleerde apps.

Merkwaardig voor een mediatablet is wel dat een hdmi video-uitgang ontbreekt.

Acer Iconia Tab 10-tablet A3-A50

Acer Iconia Tab 10-tablet A3-A50 (© ; licentie: )

De Iconia Tab 10-tablet (A3-A50) wordt aangedreven door een quad-core 1,3 GHz Mediatek MT8167 soc, ondersteund door 4 GB ram en 64 GB uitbreidbare opslagruimte. De Li-Po accu houdt het acht uur op een volle lading. De tablet is 9 mm dun en weegt 530 gram.

De Acer Iconia Tab 10-tablet (A3-A50) kost € 299,-.

Foto van Acer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

Vorig artikelSnelle geheugensticks met grote capaciteit
Volgend artikelBudget-smartphones met lange accuduur
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.