Home Audio / Video

Sony hoofdtelefoonserie met instelbare ruisonderdrukking

0
152
Sony lanceert een serie draadloze headphones die noise cancelling automatisch optimaliseert door herkenning van de gebruiksomstandigheden.

In de 1000MX-serie hoofdtelefoons introduceert Sony drie draadloze modellen: de WF-1000X is een in-ear headphone, de WH-1000XM2 een over-de-oren-model en de WI-1000X een nekbandmodel·

De Sense Engine-technologie van Sony analyseert het geluid en stemt het af op de muziek en omgevingsgeluiden.

Deze nieuwe hoofdtelefoons bieden nieuwe noise cancelling-technologie: de ‘Adaptive Sound Control’-functie meet automatisch het gebruiksmoment en optimaliseert de ruisonderdrukking.

De Sony WH-1000XM2 en WI-1000X zijn ook uitgerust met de ‘Atmospheric Pressure Optimising’-functie die via sensoren de atmosferische druk in het vliegtuig analyseert en de noise cancelling hierop afstelt.

De in-ear WF-1000X biedt draadloos luisteren tot 9 uur lang en heeft een ingebouwde microfoon voor het voeren van telefoongesprekken via Bluetooth.

De WI-1000X in-ear headphone draag je om de nek en trilt bij inkomende telefoongesprekken. Dit model heeft een batterijlevensduur van 10 uur bij een draadloze verbinding met noise cancelling en tot 14 uur via een bekabelde verbinding. De hoofdtelefoon ondersteunt LDAC, DSEE HX en S-Master HX.

De WH-1000XM2 headphone heeft een ‘Quick Attention’-modus: door de handpalm op de buitenkant van de oorschelp van de hoofdtelefoon te leggen, wordt de noise-cancelling tijdelijk uitgeschakeld. Zo is het mogelijk een gesprek te voeren zonder de headphone af te hoeven zetten.

De WH-1000XM2 heeft ook een ‘Quick Charging’-functie om 70 minuten van muziek te kunnen genieten na slechts 10 minuten opladen. Opgeladen heeft de headphone een autonomie tot 30 uur draadloos.

Sony 1000X serie (© ; licentie: )

Het nieuwe 1000X-assortiment van Sony is vanaf half september verkrijgbaar in de kleuren zwart en champagne. De WF-1000X kost €220, de WI-1000X €330 en de WH-1000XM2 €380.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.