Compacte soundbar voor wie weinig ruimte heeft

0
99
Sony introduceert de HT-MT300, een compacte soundbar voor woningen met weinig ruimte. Het systeem kan eveneens als draadloze speaker worden gebruikt.

De 1,4 kg lichte Sony HT-MT300 soundbar meet slechts 50 x 5,4 x 10,3 cm en vindt dus ook in compacte woningen eenvoudig een plaats. Ze wordt geleverd met een aparte, 5 kg zware draadloze subwoofer van 9,5 x 38,3 x 36,5 cm die bijvoorbeeld onder de bank geplaatst kan worden.

De HT-MT300 levert 2.1 stereogeluid met S-Force Pro Front virtueel surround (Dolby Digital en Dolby Dual Mono). Het systeem is ook bruikbaar als draadloze speaker, dankzij de Bluetooth-voorziening. Verder beschikt het systeem over usb-, analoge- en optische geluidsingangen. Je bedient deze soundbar met behulp van de meegeleverde afstandsbediening of met de gratis Sony Music Center app.

Dankzij de nfc-chip koppel je de HT-M300 snel draadloze aan een smartphone of tablet en kun je muziek streamen.

De HT-MT300 heeft afgeronde hoeken die bij elk interieur passen. Ze is verkrijgbaar in twee tinten: Crème White of Charcoal Black.

De subwoofer kun je op twee manieren neerzetten: rechtop in het zicht of liggend, verborgen onder een kast of bank. Een speciale Sofa-modus optimaliseert de basfrequenties en voorkomt geluidsverlies door kussens van de fauteuil.

Sony HT-MT300 soundbar

Sony HT-MT300 soundbar (© ; licentie: )

De soundbar heeft een speciale nachtmodus en een ‘Voice Up’-voorziening voor heldere stemweergave. Andere effecten zijn ClearAudio+, Film en Muziek. In standbymodus verbruikt het systeem een halve watt. De standymodus wordt automatisch na 20 minuten inactiviteit geactiveerd.

De compacte Sony HT-MT300 soundbar kost €300.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

Vorig artikelDraadloos netwerk snel uitbreiden
Volgend artikelVersleutel Dropbox- en andere cloudbestanden
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.