Draadloze muis met langste batterijduur

0
95
De nieuwe Atheris-muis van Razer heeft volgens de fabrikant de langste batterijduur ter wereld. Deze hoge-resolutiemuis is zowel geschikt voor gamen als voor mobiel werken.

Met twee AA-batterijen houdt de Razer Atheris Bluetooth-muis het tot 350 uur uit, afhankelijk van de instellingen en het gebruik. Dankzij Razer’s eigen draadloze Adaptive Frequency Technology (AFT) is de draadloze verbinding erg stabiel, ook in omgevingen met veel verschillende draadloze signalen.

Je kunt naar keuze de meegeleverde compacte 2,4 GHz usb dongle of Bluetooth LE gebruiken. Als je Bluetooth LE gebruik bedraagt de batterijduur ongeveer 300 uur. De usb-dongle kun je in de muis opbergen.

De optische sensor van de Atheris heeft een resolutie van 7.200 dpi, voldoende voor gebruik bij 4K-resolutie of met meerdere monitors.

Bovendien kan deze muis snel bewogen worden zonder dat er informatie verloren gaat, dit dankzij de snelheid van 220 ips (impressies per seconde) en een acceleratie tot 30 G. Desondanks is de muis erg compact. Bovendien is ze ontworpen voor links- of rechtshandig gebruik.

Je kunt de gevoeligheid van de muis tijdens het gebruik snel aanpassen. Ook heeft de muis vijf onafhankelijk van elkaar programmeerbare ‘Hyperresponse’-knoppen.

Razer Atheris muis

Razer Atheris muis (© ; licentie: )

De Atheris is compatibel met Synapse 3, Razer’s cloudgebaseerde configuratie- en driversoftware.

Deze muis meet 99,7 mm (L) X 62,8 mm (B) X 34,1 mm (H) en weegt 66 g exclusief de twee AA-batterijen.

De Razer Atheris is nu verkrijgbaar op Razerzone.com voor 59,95 en in het vierde kwartaal van 2017 via de detailhandel.

Foto van Razer
Website: Razer EU
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSpeakers met stabiele Bluetooth
Volgend artikelStevige draagbare ssd
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.