Speakers met stabiele Bluetooth

0
Gibson Brands lanceert drie Bluetooth-speakers onder de merknaam Philips. Deze Everplay speakers hebben volgens de fabrikant een robuuste constructie en een erg stabiele draadloze verbinding.

De Amerikaanse audiospecialist Gibson Brands produceert audio-apparatuur onder de licentiemerken Philips en Onkyo. Het lanceert drie Philips EverPlay Bluetooth speakers: BT3900, BT6900 en BT7900. Ze bieden volgens de fabrikant een Bluetooth-verbinding die tot op dertig meter stabiel functioneert, zonder haperingen of wegvallend geluid.

De drie speakers hebben een waterbestendige en stofdichte constructie volgens IP57. Ze zijn bedekt met speciaal ‘Durafit’-textiel dat stevig is en kan worden gewassen.

Je laadt deze speakers op met een twee-in-een USB oplaadkabel, die, wanneer je hem niet gebruikt, ook dienst doet als kabel om de speaker aan een tas te hangen. Met één druk op de knop raadpleeg je de toestand van de accu.

De BT3900 is een 4W monospeaker waarvan de Lithium-polymeer accu tot acht uur meegaat. De speaker heeft een anti-clipping-functie waarmee je muziek luider afspeelt zonder dat de hoge kwaliteit verloren gaat. Dankzij de ingebouwde microfoon werkt deze luidspreker ook als luidsprekertelefoon.

Philips BT3900 Bluetooth-speaker

Philips BT3900 Bluetooth-speaker (© ; licentie: )

De BT3900 ondersteunt de Bluetooth-profielen a2dp, avrcp en hfp. Verder heeft deze speaker een 3,5mm lijningang. Deze speaker meet 166 x 22 x 86 mm en weegt 220 gram.

De BT6900 heeft grotendeels dezelfde kenmerken als de BT3900, maar biedt een vermogen van 10W en een accu die tot tien uur meegaat. Deze speaker meet 160 x 71 x 72 mm en weegt 313 gram.

Tenslotte is er de BT7900, een draagbare stereospeaker met een vermogen van 14W en een acculevensduur van eveneens tien uur. Dankzij een intelligente standby-modus heeft deze speaker een rusttijd van honderd uur. Deze speaker meet 201 x 71 x 72 mm en weegt 530 gram.

De BT3900 kost €69.99, de BT6900 kost €99.99 en de BT7900 kost €119.99. Voor meer informatie kun je terecht op de draagbare audio-website van Philips.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelQuad HD dashcam met eenvoudige bevestiging
Volgend artikelDraadloze muis met langste batterijduur
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.