Stevig gebouwde toetsenborden voor gamers

0
133
Kingston breidt het gamma gaming toetsenborden uit met de HyperX Alloy Elite Mechanical en Alloy FPS Mechanical Pro. Beide hebben Cherry MX mechanische toetsen in een behuizing van staal.

De nieuwe HyperX Alloy Elite Mechanical en HyperX Alloy FPS Mechanical Pro gaming toetsenborden van Kingston hebben een behuizing in staal en zijn uitgerust met Cherry MX mechanische switches.

Het Alloy Elite Mechanical toetsenbord is voorzien van een rode LED-achtergrondverlichting, een 18 LED lichtbalk met een aanpasbare lichtmodus en zes vooraf ingestelde LED-effecten.

Het toestenbord heeft getextureerde WASD toetsen met HyperX titanium kleur en volledige N-Key rollover functionaliteiten. Het is ook uitgerust met een USB 2.0-poort en een afneembare polssteun. Ook de kabel is verwijderbaar.

Het Alloy Elite Mechanical toetsenbord meet 444 x 226,8 x 36,30 mm en weegt inclusief kabel 1.467 gram.

Het nieuwe HyperX Alloy FPS Mechanical Pro gaming toetsenbord heeft een compacter formaat omdat een numeriek keypad ontbreekt, zodat er meer ruimte vrij is voor muisbewegingen. Een USB 2.0-poort ontbreekt.

Dit gaming toestenbord meet 359 x 130 x 34,50 mm en weegt inclusief kabel 900 gram.

Beide HyperX gaming toetsenborden zijn plug & play. Het is niet nodig om software te installeren om ze te personaliseren.

Kingston HyperX Alloy Elite Mechanical (© ; licentie: )

Het Kingstopn HyperX Alloy Elite Mechanical Gaming toetsenbord heeft een adviesprijs van €139,99 en is beschikbaar in de varianten Cherry MX blauw, rood en bruin. Het HyperX Alloy FPS Pro Mechanical Gaming toetsenbord heeft een adviesprijs van €99,99 en is beschikbaar in de rode versie. Beide producten zijn verkrijgbaar vanaf 21 augustus 2017.

Foto van Kingston
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGarmin actiecam maakt 360-gradenvideo’s
Volgend artikelFull HD-monitoren in minimalistisch design
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.