Overal wifi in huis via het stroomnet

0
devolo introduceert de Multiroom WiFi Kit. Met dit Powerline-product, dat gebruikmaakt van het elektriciteitsnetwerk in huis, beschik je in alle ruimtes over een stabiele draadloze verbinding.

De Multiroom WiFi Kit van devolo biedt een oplossing als wifi-signalen te zwak zijn om het hele huis te voorzien van een snelle en stabiele internetverbinding.

De Multiroom WiFi Kit bestaat uit een basisadapter en twee dLAN Powerline-adapters die gebruikmaken van het elektriciteitsnetwerk om data over te brengen.

De basisadapter dien je in een stopcontact te plaatsen en te verbinden met de router. De twee dLAN 1200+ wifi ac-adapters kan je plaatsen op elke verdieping en in elke kamer waar de wifi-verbinding hapert. Devolo’s WiFi Clone zorgt ervoor dat de adapters de routerconfiguratie automatisch uitvoeren.

De devolo Multiroom WiFi Kit biedt een bandbreedte van 1200 Mbps via Powerline-datatransmissie en wifi ac. De adapter kan tegelijkertijd gebruikmaken van de 2,4 GHz- en de 5 GHz-frequentieband.

De dLAN 1200+ wifi ac-adapter is tevens uitgerust met twee gigabit LAN-poorten die zorgen voor een snelle verbinding met desktopcomputers, externe harde schijven, smart-tv’s en gameconsoles.

devolo Multiroom WiFi Kit (© ; licentie: )

De devolo Multiroom WiFi Kit is verkrijgbaar bij CoolBlue en MediaMarkt voor een adviesprijs van € 299,90.

Foto van devolo
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.