Overal wifi in huis via het stroomnet

0
49
devolo introduceert de Multiroom WiFi Kit. Met dit Powerline-product, dat gebruikmaakt van het elektriciteitsnetwerk in huis, beschik je in alle ruimtes over een stabiele draadloze verbinding.

De Multiroom WiFi Kit van devolo biedt een oplossing als wifi-signalen te zwak zijn om het hele huis te voorzien van een snelle en stabiele internetverbinding.

De Multiroom WiFi Kit bestaat uit een basisadapter en twee dLAN Powerline-adapters die gebruikmaken van het elektriciteitsnetwerk om data over te brengen.

De basisadapter dien je in een stopcontact te plaatsen en te verbinden met de router. De twee dLAN 1200+ wifi ac-adapters kan je plaatsen op elke verdieping en in elke kamer waar de wifi-verbinding hapert. Devolo’s WiFi Clone zorgt ervoor dat de adapters de routerconfiguratie automatisch uitvoeren.

De devolo Multiroom WiFi Kit biedt een bandbreedte van 1200 Mbps via Powerline-datatransmissie en wifi ac. De adapter kan tegelijkertijd gebruikmaken van de 2,4 GHz- en de 5 GHz-frequentieband.

De dLAN 1200+ wifi ac-adapter is tevens uitgerust met twee gigabit LAN-poorten die zorgen voor een snelle verbinding met desktopcomputers, externe harde schijven, smart-tv’s en gameconsoles.

devolo Multiroom WiFi Kit (© ; licentie: )

De devolo Multiroom WiFi Kit is verkrijgbaar bij CoolBlue en MediaMarkt voor een adviesprijs van € 299,90.

Foto van devolo
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLichte en draagbare convertibele laptop
Volgend artikelMonitor controleert de luchtkwaliteit in huis
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.