Dashcams met Sony beeldsensor en veiligheidsfuncties

0
40
Transcend lanceert twee DrivePro dashcams met een Sony beeldsensor met hoge gevoeligheid die ook hoge resolutiebeelden maakt bij weinig licht. Ook bieden ze een aantal functies voor betere veiligheid onderweg.

De nieuwe DrivePro 130 en DrivePro 110 dashcams van Transcend kunnen hoge resolutie-opnames maken, ook in omstandigheden met weinig licht, dankzij de Sony beeldsensor met hoge gevoeligheid en Wide-Dynamic Range (WDR) beeldverbetering.

De DrivePro 130 & DrivePro 110 maken video-opnames met een 1080p Full HD resolutie met 30 fps. De dashcams zijn uitgerust met een snapshot-knop zodat je foto’s kan maken, ook terwijl het toestel video opneemt.

De dashcams hebben ook een koplampherinnering die je bij slechte lichtomstandigheden eraan helpt denken om je lichten te ontsteken. Met het Driver Fatigue Alert kan je een tijdsperiode instellen om een waarschuwing te krijgen om een rustpauze in te lassen.

De DrivePro 130 is ook uitgerust met Wi-Fi connectiviteit die zowel met iOS als Android toestellen werkt via de gratis DrivePro App.

Transcend DrivePro 130 en DrivePro 110 (© ; licentie: )

Beide DrivePro dashcams worden geleverd met een Transcend 16GB High Endurance geheugenkaartje. De Transcend DrivePro 130 heeft een adviesprijs van € 150. De adviesprijs van de DrivePro 110 dashcams bedraagt € 140.

Foto van Transcend
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBluetooth luidspreker voor ruige feestjes
Volgend artikelFlexibel inzetbare HD-beveiligingscamera
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.