Grote bestanden snel en veilig overdragen

0
404
Synology lanceert een nieuwe, betalende toepassing voor zijn nas-apparaten waarmee grote bestanden snel en veilig over grote afstanden kunnen worden uitgewisseld. De Presto File Server werkt met Synology Internet Transfer Accelerator (SITA)-technologie.

Grote (hoeveelheden) bestanden uitwisselen via het internet loopt niet altijd van een leien dakje. Vertragingen of ‘latency’, onstabiele verbindingen en onbetrouwbare ftp-technologie zorgen vaak voor afgebroken transfers en tijdrovende herhaalde pogingen.

Bezitters van een Synology nas kunnen dit probleem verhelpen met de nieuwe Presto File Server, die dankzij Synology Internet Transfer Accelerator (SITA)-technologie bestanden snel en veilig over lange afstanden kan overdragen.

Bij het verzenden van een grote hoeveelheid bestanden naar verre locaties, garandeert SITA dat alle bestandstypes en -formaten op hoge snelheid over wide-area networks worden doorgestuurd. AES-codering tijdens de overdracht en TLS/TCP-codering tijdens het aanmelden garanderen samen met tweestappenverificatie de veiligheid van de bestandsuitwisseling.

Beheerders kunnen eenvoudig dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse, jaarlijkse rapporten exporteren op Presto File Server en deze verzenden naar e-mailadressen volgens ingestelde planningen.

Met de Presto desktop client kunnen gebruikers veilig gegevens verzenden via Mac, Windows en Linux.

Voor elke Synology NAS kan een eenmalige gratis proefperiode van 30 dagen worden geactiveerd. Daarna moet er worden voor betaald, maar Synology verzon een erg flexibel licentiesysteem dat alleen rekening houdt met de verbruikte bandbreedte.

Synology Presto File Server

Synology Presto File Server (© ; licentie: )

Gebruikers kunnen bandbreedtepakketten kopen van 20 Mbps ($399) tot 500 Mbpts ($6.999) die eeuwig geldig blijven en die je kunt overdragen naar een ander Synology nas-apparaat. In de eeuwigdurende licentie is ook drie jaar ondersteuning en upgrading inbegrepen. Je kunt de aangekochte bandbreedte ook cumuleren op dezelfde nas.

Foto van Synology
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBluetooth-headsets onderdrukken lawaai
Volgend artikelApollo Lake pc in drie-liter formaat
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.