Home Bedrijven

Stevige Windows 10 notebook

0
Panasonic lanceert de derde generatie van zijn Toughbook CF-54 semi-rugged Windows 10 notebook. De 14-inch Toughbook CF-54mk3 is relatief licht en toch bestand tegen een stootje.

Panasonic is gespecialiseerd in laptops die bestand zijn tegen alle omstandigheden waarin mobiele medewerkers hun werk moeten kunnen doen. Zo doorstaat CF-54mk3 valpartijen tot 76cm en is bestand tegen alle weersomstandigheden.

De CF-54mk3 is al de derde generatie van de semi-rugged Toughbook CF-54 notebook. De Toughbook CF-54mk3 draait Windows 10 Pro en heeft een Intel Core i5-7300U vPro processor.

Het 14-inch scherm van de nieuwe CF-54 is verkrijgbaar in drie versies: hd (1366 x 768 pixels), full hd (1920 x 1080 pixels) of full hd capacitief multi-touch touchscreen.

De CF-54mk3 is modulair opgebouwd, zodat de klant hem zelf naar wens kan samenstellen. Zo is er een sleuf waarin een dvd-speler of een tweede batterij een plaats kunnen vinden. Daarnaast is er ook een flexibele configuratiepoort voor een optionele tweede ethernet- of d-GPS-poort, een vierde usb 2.0-poort of een ‘rugged’ usb-poort beschikbaar.

De standaard batterij gaat volgens Panasonic tien uur mee op een volle lading. Je kunt de batterij verwisselen zonder dat de laptop opnieuw gestart hoeft te worden (‘hot swap’). Als je de optionele tweede batterij toevoegt, verlengt dit de autonomie tot wel zeventien uur.

Deze stevige, maar relatief  lichte laptop (vanaf 1,99 kg naargelang de gekozen opties) is bedoeld voor mobiele professionals zoals inspectiemedewerkers, architecten, overheids- en veiligheidspersoneel, alsook voor buitendienstmedewerkers en field service engineers in technische sectoren zoals automotive, service en maintenance.

Panasonic Toughbook cf54 3de generatie

Panasonic Toughbook cf54 3de generatie (© ; licentie: )

Panasonic geeft op deze semi-rugged notebook een hardwaregarantie van drie jaar en vijf jaar garantie op onderdelen met een reparatiegarantie van 96 uur. Er zijn aanvullende garanties beschikbaar, waaronder een uitgebreide productgarantie (vierde/vijfde jaar), garantie voor schade als gevolg van een ongeluk (3/4/5 jaar) en garantie op de hdd/ssd.

De Panasonic Toughbook CF-54mk3 is eind juni beschikbaar voor een adviesprijs van €1544 voor het entry-model (hd scherm), €1922 voor het mid-model (full hd) en €2477 voor het premium-model (full hd met aanraakfunctie). De vermelde prijzen zijn exclusief btw!

Foto van Panasonic
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelVeilig bestanden uitwisselen met derden
Volgend artikelDunne Android-tablet met stylus
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.