Robuuste wind- en waterbestendige microfoon

0
42
Sennheiser introduceert een microfoon die speciaal ontwikkeld is om te gebruiken met de GoPro HERO4 actiecamera. De MKE 2 elements heeft een windscherm zodat windgeruis wordt verminderd en de microfoon is bestand tegen water en sneeuw.

Met de nieuwe MKE 2 elements microfoon van Sennheiser is het mogelijk audio-opnames te maken van hoge kwaliteit in de meest extreme omstandigheden. De omnidirectionele microfoon is bruikbaar bij temperaturen van -10°C to 50°C.

De robuuste microfoon is gecertificeerd voor de GoPro HERO4 actiecamera en is inzetbaar bij activiteiten als surfen, klimmen of mountainbiken, De cameramicrofoon kan ook geluid opnemen onder water.

De MKE 2 elements is een zogenaamde lavalier microfoon die klein en onopvallend zijn. De microfoon wordt geleverd met een speciaal windscherm dat ervoor zorgt dat windgeruis minder wordt en het geluid helder blijft.

De koppeling van de microfoon met de GoPro actiecamera zorgt ervoor dat constructiegeluiden worden onderdrukt. De MKE 2 elements heeft een frequentiereactie van 20Hz tot 20kHz.

Sennheiser MKE 2 elements (© ; licentie: )

De Sennheiser MKE2 elements cameramicrofoon voor GoPro HERO4 is vanaf 24 april 2017 verkrijgbaar in de kleuren Black en Silver voor de adviesprijs van €199.

Foto van Sennheiser
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelProfessionele video-conferencing met een beperkt budget
Volgend artikel802.11ac toegangspunt voor muur- of plafondmontage
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.