Ultimate Ears WonderBoom Bluetooth luidspreker

WonderBoom is waterdicht speakertje

0
Ultimate Ears breidt de serie draagbare en waterdichte luidsprekers uit met de WonderBoom. Het kleine speakertje past in de palm van je hand en is val- en waterbestendig.

De nieuwe Ultimate Ears WonderBoom is een Bluetooth luidspreker die erg draagbaar is. Het speakertje heeft een ronde uitvoering met een diameter van 93,5 mm en een hoogte van 102 mm. Het weegt 425 gram.

Net zoals de eerder gelanceerde UE Boom2 en de UE MegaBoom biedt de WonderBoom 360-graden geluid. Het frequentiebereik loopt van 80 Hz tot 20 kHz. De speaeker heeft een Bluetooth-bereik van drieëndertig meter.

Met de UE-knop bovenop de luidspreker kan je muziek afspelen, pauzeren, skippen. Ook kan je een verbinding maken met tot twee andere Wonderboom-speakers.

De WonderBoom is IPX67 gecertificeerd, waardoor het zowel waterdicht als stofbestendig is. Het speakertje overleeft een val vanaf een hoogte van maximaal 1,5 meter. Ook kan het 30 minuten lang tot één meter onder water overleven. Het blijft trouwens ook drijven.

De herlaadbare lithium-ion batterij houdt het tot 10 uur uit en opladen via de micro-USB aansluiting duurt 2,8 uur.

Ultimate Ears WonderBoom

De Ultimate Ears WonderBooom is vanaf begin april verkrijgbaar voor een adviesprijs van €99 in de kleuren Stone (grijs), Phantom (zwart), Fireball (rood), SubZero (blauw), Cashmere (roze) en Lilac (paars).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.