Home Audio / Video

Draadloze koptelefoon met lange luistertijd

0
20
Plantronics breidt de BackBeat-serie hoofdtelefoons uit met de BackBeat 500 die draadloos werkt via Bluetooth en die op één batterijlading tot 18 uur luistertijd biedt.

De nieuwe Plantronics BackBeat 500 koptelefoon is uitgerust met 40mm-drivers en een bass tube-design dat moet zorgen voor een diep, rijk geluid.

De BackBeat 500 maakt een draadloze verbinding met smartphones en tablets via bluetooth 4.1. Je kan van een afstand tot 10 meter muziek streamen.

De opgeladen batterij biedt tot 18 uur draadloos luisterplezier. De DeepSleep sluimermodus zorgt ervoor dat de batterij tot zes maanden opgeladen blijft. Plantronics levert een 3,5 mm analoge kabel mee als back-up, zodat je de koptelefoon ook kan gebruiken als de batterij leeg is.

De BackBeat 500 koptelefoon kan automatisch verbinding leggen met tot twee apparaten tegelijk. Koppelen of ‘pairen’ kan met in totaal acht apparaten.

De bediening gebeurt met knoppen op het oor waarmee je muziek kan afspelen, pauzeren, nummers overslaan, het volume aanpassen en oproepen beantwoorden. Via de breedbandmicrofoon voer je gesprekken. De koptelefoon biedt ook direct toegang tot Siri, Google Now of Cortana.

De oorschelpen en hoofdbeugel van de BackBeat 500 zijn uitgerust met traagschuim voor draagcomfort en geluidsisolatie.

Plantronics BackBeat 500 (© ; licentie: )

De Plantronics BackBeat 500 koptelefoon heeft een adviesprijs van €99,99.

Foto van Plantronics
Categorieën: Hardware en software, Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.