Zacht geprijsde Sony Xperia smartphone

0
33
Sony breidt de Xperia-lijn smartphones uit met de Xperia L1 die is uitgerust met een groot 5,5-inch scherm en die een prijskaartje heeft van €199.

De nieuwe Xperia L1 is een elegante smartphone met een 5,5-inch (13,97 cm) HD-scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. De smartphone meet 151 x 74 x 8,7 mm en weegt 180 gram.

De Sony Xperia L1 draait op een MediaTek Quad-Core 64bit MT6737T processor en 2 GB RAM en heeft Android Nougat als besturingssysteem.

Op de achterijde is een 13 megapixel camera geïntegreerd. Aan de voorzijde heeft de L1 een 5 megapixel camera voor het maken van selfies.

De Xperia L1 is uitgerust met 16 GB intern geheugen dat je kan uitbreiden met een MicroSD geheugenkaartje tot 256 GB. De smartphone ondersteunt Bluetooth 4.2, NFC en Google Cast en heeft een USB Type-C-aansluiting.

De L1 gebruikt “Smart Cleaner” op de achtergrond om automatisch ongebruikte processen te deactiveren en gecachete gegevens te wissen om zo de beste prestaties te garanderen.

Sony Xperia L1 (© ; licentie: )

De Sony Xperia L1 is verkrijgbaar in zwart en wit voor een adviesprijs van €199.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLive muziek opnemen in hifi-kwaliteit
Volgend artikelSms’en in alle discretie
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.