NAS in verticaal ontwerp met 4K-uitgang

0
45
QNAP introduceert een NAS voor thuisgebruik en kleine kantoren in een verticaal desktop-ontwerp. De TS-453Bmini biedt heel wat functionaliteit en ondersteunt 4K UHD en transcodering voor een vlotte multimedia-ervaring.

Door het verticale ontwerp van de QNAP TS-453Bmini neemt deze NAS minder ruimte in beslag op een bureau. Het toestel meet 210 x 151 x 200 mm.

De NAS biedt ruimte aan vier hot-swappable 3,5-/2,5-inch drives. Het “tool-less design” maakt het installeren en vervangen van hot-swappable 3,5″ harde schijven en het opwaarderen van de RAM eenvoudig.

De TS-453Bmini NAS heeft een Quad-core Intel Celeron J3455 1.5 GHz processor en is verkrijgbaar met 4 GB DDR3L dual-channel RAM (2 x 2 GB) of 8 GB DDR3L dual-channel RAM (2 x 4 GB). De NAS biedt overdrachtsnelheden tot 225 MB/s en beveiligt data met AES 256-bit encryptie.

De NAS is uitgerust met 2 x Gigabit RJ45 LAN-poorten, 1 x HDMI 4K UHD @30Hz, 4 x USB 3.0-poorten, 1 x USB2.0-poort en wordt geleverd met een afstandsbediening. De NAS ondersteunt 4K (H.264) video-transcodering en multichannel surround-sound.

De TS-453Bmini maakt gebruik van QNAP’s nieuwe 64-bit QTS 4.3 besturingssysteem. De NAS ondersteunt VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V en geavanceerde virtualisatie-functies.

Ontwikkelaars van Internet of Things (IoT) kunnen het open-source Ubuntu platform installeren voor het ontwikkelen en draaien van IoT-applicaties op de TS-453Bmini.

Alle specificaties zijn te vinden op de website van QNAP.

QNAP TS-453Bmini NAS (© ; licentie: )

De QNAP TS-453Bmini is al verkrijgbaar. Adviesprijzen werden niet meegedeeld, maar op het internet vonden we een prijs van €514 voor de 4GB-versie en €633 voor de 8GB-versie.

Foto van QNAP
Website: QNAP
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSmartphone met persoonlijkheid
Volgend artikelWaterbestendige Bluetooth luidspreker van JBL
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.