Gaming headset met instant 7.1 Dolby Surround Sound

0
56
HyperX, een divisie van geheugenspecialist Kingston Technology, lanceert de Cloud Revolver S, de eerste gaming headset met plug-and-play Dolby Surround Sound. De hoofdtelefoon is uitgerust met een afneembare microfoon.

Kingston breidt de HyperX Cloud serie gaming headsets uit met de Revolver S. Deze over-de-oren hoofdtelefoon biedt plug-and-play Dolby 7.1 Surround Sound voor een intensere game-ervaring.

De Dolyb Headphone-technologie is verwerkt in een nieuwe USB-dongel die is uitgerust met een knop om Doby Surround Sound in te schakelen.

De HyperX Cloud Revolver S is uitgerust met 50 mm-drivers met neodymium magneten en biedt een frequentiebereik van 12 tot 28.000 Hz.

De Revolver S heeft ook een afneembare microfoon met noise cancelling-technologie. De microfoon biedt een frequentiebereik van 50 tot 18.000 Hz.

Het HyperX-traagschuim in de oorschelpen en een nieuw breed hoofdband-design verhogen het draagcomfort. De headset weegt 360 gram zonder en 376 gram met microfoon.

Kingston HyperX Cloud Revolver S (© ; licentie: )

De Kingston HyperX Cloud Revolver S is vanaf 14 maart 2017 verkrijgbaar. Een adviesprijs werd niet meegedeeld, maar op het internet vonden we prijzen tussen €169 en €190.

Foto van Kingston
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelWakend oog voor buiten
Volgend artikelSnelle wifi zonder gaatjes
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.