Kingston HyperX Cloud Revolver S gaming headset

Gaming headset met instant 7.1 Dolby Surround Sound

0
HyperX, een divisie van geheugenspecialist Kingston Technology, lanceert de Cloud Revolver S, de eerste gaming headset met plug-and-play Dolby Surround Sound. De hoofdtelefoon is uitgerust met een afneembare microfoon.

Kingston breidt de HyperX Cloud serie gaming headsets uit met de Revolver S. Deze over-de-oren hoofdtelefoon biedt plug-and-play Dolby 7.1 Surround Sound voor een intensere game-ervaring.

De Dolyb Headphone-technologie is verwerkt in een nieuwe USB-dongel die is uitgerust met een knop om Doby Surround Sound in te schakelen.

De HyperX Cloud Revolver S is uitgerust met 50 mm-drivers met neodymium magneten en biedt een frequentiebereik van 12 tot 28.000 Hz.

De Revolver S heeft ook een afneembare microfoon met noise cancelling-technologie. De microfoon biedt een frequentiebereik van 50 tot 18.000 Hz.

Het HyperX-traagschuim in de oorschelpen en een nieuw breed hoofdband-design verhogen het draagcomfort. De headset weegt 360 gram zonder en 376 gram met microfoon.

Kingston HyperX Cloud Revolver S (© ; licentie: )

De Kingston HyperX Cloud Revolver S is vanaf 14 maart 2017 verkrijgbaar. Een adviesprijs werd niet meegedeeld, maar op het internet vonden we prijzen tussen €169 en €190.

Foto van Kingston
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.