Bereik wifi-netwerk vergroten met Powerline Starter Kit

0
97
D-Link introduceert de PowerLine AV1000 Wi-Fi AC Starter Kit die bestaat uit een Powerline adapter en een Powerline extender om de wifi-verbinding op moeilijk bereikbare plekken in huis of op kantoor te verbeteren via het stroomnetwerk.

Met de PowerLine AV1000 Wi-Fi AC Starter Kit van D-Link creëer je een draadloos netwerk door het hele huis of kantoor.

De kit bevat de DHP-P610AV PowerLine AV1000 Gigabit Passthrough Adapter en DHP-W610AV PowerLine AV1000 Wi-Fi AC Adapter. De eerste plaats je in een stopcontact en verbind je met je internetrouter via de Ethernet-aansluiting. De tweede steek je in een stopcontact in een andere locatie in huis of kantoor om daar het wifi-signaal uit te breiden.

De adapters maken gebruik van de meest recente PowerLine AV2.1 technologie en van dual-band Wireless AC1200 met een gecombineerde draadloze snelheid tot 1,2 Gbps.

De Starter Kit ondersteunt ook Quality of Service die bepaalde apparaten voorrang verleent om streaming van hoge kwaliteit te garanderen.

De DHP-W611AV gebruikt 128-bit AES encryptie om de verbindingen via het Powerline netwerk te beveiligen en standaard WPA/WPA2 encryptie om het draadloze netwerk te beveiligen.

D-Link DHP-W611AV (© ; licentie: )

De D-Link DHP-W611AV PowerLine AV1000 Wi-Fi AC Starter Kit heeft een adviesprijs van €124,99 en is verkrijgbaar vanaf maart 2017.

Vorig artikelDeuren openen en sluiten met je smartphone
Volgend artikelPanoramische bewakingscamera
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.