Android-mediaspeler speelt films en games in 4K

0
108
De Rikomagic MK22/Plus is een nieuwe mediaspeler met Android 6 als besturingssysteem die games en films op je tv-scherm afspeelt, ook in 4K-kwaliteit.

De MK22/Plus van de Chinese hardwarefabrikant Rikomagic is een mediaspeler die draait op het Android 6-besturingssysteem en die zowel zware games als hoge resolutie video’s kan afspelen.

De MK22/Plus is uitgerust met een 64-bit Amlogic s912 OctaCore processor, een Mali T820 GPU en 3 GB DDR3 RAM-geheugen. De mediaspeler heeft een intern eMMC-geheugen van 32 GB voor het opslaan van mediabestanden. Het geheugen kan je uitbreiden door middel van van een SD-kaart.

De Rikomagic mediaspeler heeft een dual-band Wifi-ontvanger met externe antenne die zowel de standaard 2,4 GHz als de minder drukke 5GHz-frequentie ondersteunt.

Standaard zijn diverse apps op de mediaplager geïnstalleerd, waaronder YouTube en het opensource mediacenter Kodi dat 4K-kwaliteit ondersteunt. De MK22/Plus wordt geleverd met een afstandsbediening en HDMI-kabels.

Rikomagic MK22/Plus (© ; licentie: )

De Rikomagic MK22/Plus mediaspeler heeft een adviesprijs van €119,95.

Vorig artikelRecente tv aansluiten op een analoge versterkeringang
Volgend artikelSnelle ssd op een insteekkaartje
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.