Ultradun beeldscherm in elegant ontwerp

0
37
MMD kondigt een nieuwe Philips monitor aan in de Moda-serie die extra aandacht besteedt aan het design. De Philips 245C7QJSB is volgens de fabrikant met een dikte van slechts 5,2 millimeter het dunste scherm ooit in hun gamma monitoren.

De Philips 245C7QJSB is een nieuwe monitor uit de Moda-serie die door het design zowel in de woonkamer als op het bureau past.

De monitor heeft een minimalistisch ontwerp met een dikte van slechts 5,2 millimeter, terwijl de buitenste rand van de drie zijden niet dikker is dan 2,5 millimeter.

De Philips 245C7QJSB is een 24-inch (60,5 cm) monitor met een Full HD resolutie (1920 x 1200 @ 60Hz), een helderheid van 250 cd/m², een responstijd van 5 ms en een contrastverhouding van 1000:1.

Het IPS-beeldscherm biedt een kijkhoek van 178 graden horizontaal en verticaal.

De monitor is uitgerust met Ultra Wide-Color-technologie die een breder spectrum aan kleuren produceert met meer natuurlijk uitziend groen, levendiger rood en dieper blauw.

De Philips 245C7QJSB is uitgerust met een HDMI- and DisplayPort-aansluiting, naast een VGA-aansluiting. Ook is er een hoofdtelefoonaansluiting.

De vaste standaard kun je alleen ‘tilten’ (kantelen) tussen -5° en +20°. Deze monitor weegt 2,87 kg en meet 541 x 412 x 197 mm.

Het beeldscherm verbruikt ingeschakeld 13,65 watt en in stand-bymodus 0,3 watt. Alle specificaties van deze monitor vind je via deze link.

Philips_245C7QJSB C-Line monitor (© ; licentie: )

De Philips 245C7QJSB C-Line monitor heeft een adviesprijs van €219 en is verkrijgbaar in de meeste elektronicawinkels vanaf februari 2017.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelEenvoudig grijze e-mails weren
Volgend artikelRouter geschikt voor open firmware
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.