Home Hardware

Eerste Smart Home-oplossingen van Mio

1
87
MiTAC, fabrikant van navigatiesystemen en dash cams, brengt in het gamma MioSmart enkele oplossingen op de markt om een huis van op afstand te monitoren, waaronder een HD-camera en bewegingssensoren.

De MioSmart-serie voor het op afstand monitoren van een huis bestaat uit vijf producten die zowel afzonderlijk of in bundels worden verkocht. Alle Smart Home-oplossingen zijn te bedienen via de MioSmart-app.

De VixCam C10 is een thuiscamera met HD-opnamefunctie (720p), die bestanden verkleint met H.264-compressie en deze zowel op SD-kaart als in de cloud kan opslaan. Een SD-kaart van 16 GB wordt meegeleverd.

De camerabeelden kunnen bewaard worden op de Personal Cloud Gateway S10. Die biedt een opslagcapaciteit tot 4 TB en de account kan met maximaal vier mensen worden gedeeld.

Daarnaast omvat de MioSmart-serie de Window & Door Sensor en de Motion Sensor R14. Als deze sensoren beweging detecteren, ontvang je een melding via de MioSMART app.

Tot slot is er de Hub G10, die zorgt voor verbinding tussen een router en de MioSMART bewegingssensor en Window & Door Sensor. De verbinding met de MioSMART-sensoren gebeurt via een 2,4 GHz-signaal en met een router via 802.11 b/g/n.

De producten van de MioSmart Home Solutions zijn eenvoudig te koppelen met behulp van een QR-code.

MiTAC MioSMART Home Solutions (© ; licentie: )

De MioSMART Home Solutions zijn vanaf eind februari verkrijgbaar. De sensoren zijn vanaf €39,99 te koop en een volledige kit vanaf €159,99.

Foto van Mio
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.