Zakelijke 2-in-1 laptop in extra slank design

0
71
Toshiba lanceert de Portégé X20W-D, een zakelijke convertibele laptop met 360-gradenscharnieren om het scherm te draaien en zo het toestel te gebruiken als tablet. De batterij biedt maximaal 16 uur werkkracht en beschikt over step-charge-technologie.

De nieuwe Portégé X20W-D 2-in-1 laptop van Toshiba heeft een magnesium chassis dat slechts 15,4 mm dik is en 1,1 kg weegt. Dankzij 360-gradenscharnieren kan het 12,5 inch scherm (1920 x 1080 pixels) met Corning Gorilla Glass 4 worden omgedraaid om deze Portégé te gebruiken als laptop en als tablet.

De convertibele laptop wordt geleverd met 7e generatie Intel Core-processor (U-serie) en wordt gekoeld door Toshiba’s nieuwe Hybrid Air Cooling System. Besturingssysteem is Windows 10 Pro.

De Portégé X20W-D is uitgerust met een Intel 802.11ac Wi-Fi adapter, een USB-Type-C poort, een USB 3.0-aansluiting en een hoofdtelefoonjack. Voor meer aansluitmogelijkheden zijn een Thunderbolt 3 Dock en USB-C Travel Dock verkrijgbaar.

Naast een vingerafdruklezer heeft de laptop ook twee camera’s en microfoons die inloggen via Windows Hello ondersteunen.

De Portégé X20W-D wordt geleverd met een AES styluspen met Wacom-technologie. De laptop is uitgerust met stereospeakers van harman/kardon en DTS Sound-software.

De batterij van de Portégé X20W-D biedt een accuduur van maximaal 16 uur en beschikt over step-charge-technologie, waarmee een half uur opladen vier uur extra werktijd oplevert.

Toshiba Portégé X20W-D (© ; licentie: )

De Toshiba Portégé X20W-D 2-in-1 laptop is vanaf februari 2017 beschikbaar. Prijzen werden niet meegedeeld.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBewakingscamera detecteert buiten automatisch auto’s, dieren en mensen
Volgend artikelAcer Chromebook kan tegen een stootje
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.