Stijlvolle Walkman met Hi-Res Audio

0
193
Sony lanceert een compacte, stijlvolle digitale muziekspeler met Hi-Res Audio. De NW-A35 Walkman is optioneel verkrijgbaar met headphones die compatibel zijn met hoge-resolutie geluid.

De Sony NW-A35 Walkman weegt slechts 98 g en is erg compact, ondanks een 800 x 480 pixels tft-kleurenaanraakscherm van 3,1 inch (7,8 cm) en 16 GB opslagruimte, dat je via een micrSD-kaartje uitbreidt.

Belangrijker dan de gebruiksvriendelijke bediening via het aanraakscherm of fysieke knoppen aan de zijkant, is de ondersteuning voor digitale audio met hoge resolutie in niet-drm aac- en wma-, aiff-, alac-, dsd-, flac-, he-aac en lineair pcm-formaten.

Daarnaast wordt ook het gecomprimeerde mp3-formaat ondersteund en de kwaliteit ervan wordt volgens Sony digitaal opgewaardeerd met behulp van Sony’s DSEE HX-technologie.

Via Bluetooth en nfc koppel je draadloze speakers of koptelefoons aan de NW-A35. Het kan ook analoog via de 3,5mm stereopoort of digitaal met kabel via de Sony wm-poort.

Draadloze koptelefoons moeten Sony’s ldac-codec ondersteunen om audio in hoge resolutie te kunnen weergeven. Ldac is een alternatief voor de meer verspreide AptX-codec, maar dat ondersteunt deze Walkman dus niet.

De oplaadbare batterij gaat tot 22 uur mee bij het afspelen van dsd’s met digitale ruisonderdrukking, tot dertig uur bij het afspelen van hi-res audio en tot 45 uur voor mp3’s zonder ruisonderdrukking.

De Sony NWA35 Walkman heeft een consumentenprijs van €200, de NWA35HN Walkman heeft een consumentenprijs van €280 en wordt geleverd met een Hi-Res audio compatible noise-cancelling headphone.

Sony NW-A35 Walkman

Sony NW-A35 Walkman (© ; licentie: )

Dit muziekspelertje is verkrijgbaar vanaf februari in vijf verschillende kleuren: Viridian Blue, Cinnabar Red, Charcoal Black, Lime Yellow en Bordeaux Pink.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

Vorig artikelMonitor voor videoconferencing
Volgend artikelToekomstbestendige barebone pc
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.