Monitor voor videoconferencing

0
38
Dell lanceert verschillende nieuwe beeldschermen, waaronder een 24 Touch Monitor, een 24 Monitor for Video Conferencing en een reeks S Model monitoren met dynamische kleuren en AMD FreeSync.

Dell lanceert deze en volgende maand een reeks van nieuwe beeldschermen voor de (klein)zakelijke markt en thuisgebruikers.

De Dell 24 Monitor for Video Conferencing (P2418HZ) is gecertificeerd voor Microsoft Skype for Business. Deze chat-monitor heeft een ingebouwde 2MP Full HD infrarode webcamera en microfoon met ruisonderdrukking.

Beide zijn geoptimaliseerd voor gezichtsherkenning met Windows Hello en stembediening van de computer met Microsoft Cortana.

De lens van de webcamera kun je afdekken met de ingebouwde privacysluiter. De P2418HZ is al op de markt, maar de prijs is nog niet bekend.

De Dell 24 Touch Monitor (P2418HT) heeft een speciale stand waarmee je hem in allerlei posities kunt gebruiken, voor een zo hoog mogelijk gebruikscomfort.

Dit aanraakscherm herkent tien gelijktijdige aanrakingen. Het heeft een zeer dunne rand en een ontspiegeld scherm. Deze monitor is eind januari beschikbaar voor een nog onbekende prijs.

In zijn S Model-reeks lanceert Dell een reeks beeldschermen voor thuisgebruikers en gamers met schermdiagonalen van 22 tot 27 inch. De 24- en 27-inch versies (S2418HX/S2718HX) hebben een vrijwel randloos ontwerp, zodat je meerdere van deze schermen naast elkaar kunt plaatsen.

Dell S Model monitoren

Dell S Model monitoren (© ; licentie: )

De duurdere schermen in de S Model-reeks ondersteunen hdr (high dynamic range) voor een betere kleurenweergave en AMD FreeSync voor storingsvrij gamen.

De Dell S Model-reeks komt volgende maand uit voor nog onbekende prijzen.

Foto van Dell België
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Foto van Dell Nederland
Website: Bezoek Website
Categorieën: Distributeurs
Naar begin pagina.

Vorig artikelGebogen gaming-monitor met FreeSync
Volgend artikelStijlvolle Walkman met Hi-Res Audio
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.