Dunne draagbare schijf past in broekzak

0
39
Transcend, producent van opslag- en multimediaproducten, lanceert een zeer dunne externe schijf. De StoreJet 25C3 Extra Slim Portable Drive heeft een aluminiumbehuizing en bestaat in capaciteiten van 1TB (TS1TSJ25C3N) en 2TB (TS2TSJ25C3N).

De nieuwe StoreJet 25C3 van Transcend Information, Inc is slechts 9,95mm dik en weegt 136g. Dankzij de stevige aluminiumbehuizing kun je deze dunne draagbare schijf veilig overal met je meenemen, zelfs in een broekzak of handtas.

De StoreJet 25C3 heeft een snelle usb 3.0-poort die ook zorgt voor de stroom en een maximale doorvoersnelheid tot 5 Gbit/s biedt. Deze externe schijf is uiteraard ook compatibel met oudere usb-standaarden, maar werkt dan wel trager.

Dit externe schijfje heeft een strak design, dankzij het gladde aluminium in mat grijs en metallic-randen.

Met de gratis downloadbare Transcend Elite Data Management software voor Windows 7 of hoger en Mac OS X 10.7 of hoger kunnen gebruikers bestanden versleutelen, synchroniseren en beheren en naar de cloud back-uppen.

Transcend Storejet 25c3

Transcend Storejet 25c3 (© ; licentie: )

Transcend geeft drie jaar garantie op de StoreJet 25C3. De prijzen zijn nog niet bekend.

Foto van Transcend
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

Vorig artikelAlarmsirene en watersensor beveiligen thuis
Volgend artikelPersonenalarm met app voor de hele familie
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.