Ewent EW3935 Desktop Stekkerdoos

Stekkerdoos met twee usb-poorten

2
Ewent, een merk van Eminent, lanceert een compacte verdeelstekker met vijf traditionele en twee usb-stroomaansluitingen.

De Ewent EW3935 Desktop Stekkerdoos is, zoals de naam al suggereert, compact (150x50x107mm) en stijlvol genoeg om op je bureau te plaatsen.

Ze heeft vijf traditionele 16A (3680W) “Shuko”-stopcontacten, waarvan drie bovenaan en één aan elke zijkant. Shuko is de afkorting voor “Schutz-Kontakt”, een universeel Europees stopcontact met randaarding dat ook bekend staat als CEE Type F.

Op de voorkant van deze stekkerdoos zijn er twee 5 Volt usb-laadpoorten met een gecombineerd vermogen van maximaal 2,1 Ampère.

De stroomkabel aan de achterkant is anderhalve meter lang. Je kunt het stopcontact met een lichtgevende schakelaar met één beweging in- of uitschakelen.

Deze verdeelstekker schakelt zichzelf bij overspanning automatisch uit. De stopcontacten hebben uiteraard een kinderbeveiliging.

Ewent ew3935 stekkerdoos
Ewent ew3935 stekkerdoos

De EW3935 kost €19,98. Ewent geeft er twee jaar garantie op.

Foto van Eminent
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

2 REACTIES

    • De courante Belgische stekkers passen zowel in contactdozen van het type E als F en zijn wel geschikt voor deze stekkerdoos, waarvan de randaarde wel degelijk verbonden is, dus jouw informatie klopt niet Wilfried. En in België mag penaarde dan wel verplicht zijn, CEE-gekeurde materialen mogen hier wel degelijk gebruikt en verkocht worden, aangezien de EU-regelgeving boven die van België gaat. Daardoor is randaarde in de praktijk wel degelijk toegelaten, op voorwaarde van CEE-keuring.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.