Stekkerdoos met twee usb-poorten

2
308
Ewent, een merk van Eminent, lanceert een compacte verdeelstekker met vijf traditionele en twee usb-stroomaansluitingen.

De Ewent EW3935 Desktop Stekkerdoos is, zoals de naam al suggereert, compact (150x50x107mm) en stijlvol genoeg om op je bureau te plaatsen.

Ze heeft vijf traditionele 16A (3680W) “Shuko”-stopcontacten, waarvan drie bovenaan en één aan elke zijkant. Shuko is de afkorting voor “Schutz-Kontakt”, een universeel Europees stopcontact met randaarding dat ook bekend staat als CEE Type F.

Op de voorkant van deze stekkerdoos zijn er twee 5 Volt usb-laadpoorten met een gecombineerd vermogen van maximaal 2,1 Ampère.

De stroomkabel aan de achterkant is anderhalve meter lang. Je kunt het stopcontact met een lichtgevende schakelaar met één beweging in- of uitschakelen.

Deze verdeelstekker schakelt zichzelf bij overspanning automatisch uit. De stopcontacten hebben uiteraard een kinderbeveiliging.

Ewent ew3935 stekkerdoos

(© ; licentie: )

De EW3935 kost €19,98. Ewent geeft er twee jaar garantie op.

Foto van Eminent
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

Vorig artikelVolledig gelamineerde Android-smartphone
Volgend artikelRuime rugzak vervoert veilig 15,6″ laptop en 10,1″ tablet
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

    • De courante Belgische stekkers passen zowel in contactdozen van het type E als F en zijn wel geschikt voor deze stekkerdoos, waarvan de randaarde wel degelijk verbonden is, dus jouw informatie klopt niet Wilfried. En in België mag penaarde dan wel verplicht zijn, CEE-gekeurde materialen mogen hier wel degelijk gebruikt en verkocht worden, aangezien de EU-regelgeving boven die van België gaat. Daardoor is randaarde in de praktijk wel degelijk toegelaten, op voorwaarde van CEE-keuring.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.