Philips 240B7QPJEB en 240B7QPTEB LCD-schermen

Oogvriendelijke beeldschermen met wijde kijkhoek

0
MMD, dat monitoren verkoopt onder licentie van Philips, lanceert twee lcd-schermen met “lowblue”-technologie die de ogen spaart. De Philips 240B7QPJEB en 240B7QPTEB hebben een duurzaam eco-design.

De Philips 240B7QPJEB en 240B7QPTEB LCD-schermen, geproduceerd door MMD, hebben een beelddiagonaal van 24 inch (60,96 cm) en gebruiken ips lcd-panelen met 1080p resolutie, een brede kijkhoek van 178° en een erg dunne schermrand.

Als je de LowBlue-stand inschakelt, vermindert de hoeveelheid blauw licht en dit zou beter zijn voor de ogen. Te lange blootstelling van de ogen aan blauw licht kan schadelijk zijn voor de ogen. Het is sowieso vermoeiend.

Dankzij Flicker-free technologie vermindert het aantal schermflikkeringen, wat eveneens vermoeidheid tegengaat.

Deze monitoren hebben VGA-, DisplayPort 1.2-, HDMI 1.4-, vier USB 3.0-ingangen (waarvan één met snellaadfunctie) en een DisplayPort-uitgang. Stereospeakers van 2 Watt zijn ingebouwd.

Philips 240b7qpjeb monitor
Philips 240b7qpjeb monitor

Met de SmartErgoBase kunnen gebruikers de monitor kantelen, 90° draaien en tot 150 mm in de hoogte aanpassen.

De monitoren bestaan voor 85 procent uit gerecycleerd plastic. Dankzij de geïntegreerde PowerSensor schakelt het scherm zichzelf uit wanneer er niemand achter het bureau zit. Dit verlengt de levensduur van de monitor en vermindert ook de energierekening, met wel tachtig procent volgens fabrikant MMD.

De Philips 240B7QPJEB kost €349 en de 240B7QPTEB is €10 duurder.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.