Ddr4 geheugen weerstaat extreme temperaturen

0
57
Transcend introduceert comapcte so-dimm ddr4-geheugenmodules die bestand zijn tegen temperaturen van -40°C tot +85°C. Sommige modellen zijn ook voorzien van ecc-foutcorrectie.

De nieuwe “industrial grade” so-dimm ddr4-2400-geheugenmodules van Transcend zijn bedoeld voor industriële PC’s met beperkte ruimte (IPC), POS terminals, medisch diagnostische apparatuur en mini-ITX systemen. Ze weerstaan temperaturen van -40°C tot +85°C en werden getest volgens JEDEC (Joint Electron Device Engineering Council)-normen.

Deze ddr4 2400 so-dimm modules zijn verkrijgbaar in 8 GB ( 1Rx8 TS1GSH64V4B-I) en 16 GB (2Rx8 TS2GSH64V4B-I) capaciteit. De 8 GB variant bestaat ook met ecc-foutcorrectie (1Rx8 TS1GSH72V4B-I).

De nieuwe 1,2V geheugenlatjes hebben een laag profiel en een bandbreedte tot 19 GB/s. Ze zijn voorzien van Samsung’s 8 GB B-die DDR4-chips (typenummer K4A8G08) die 64-bit kernel, single-core en Multi-core testen ondergaan. Alleen de chips die deze testen doorstaan, worden voor deze geheugenlatjes gebruikt.

Alle DDR4 modules dragen Transcend’s beperkte levenslange garantie.

De prijzen zijn niet bekend, maar de “gewone” Transcend TS2GSH64V4B 16GB module kost bijvoorbeeld €132,7. De prijzen van de industriële versies liggen uiteraard hoger, maar dit hangt ook af van het afgenomen volume.

Transcend ddr4 "wide temperature" so-dimm

Transcend ddr4 “wide temperature” so-dimm (© ; licentie: )

Foto van Transcend
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelHandige lezers voor Belgische eID
Volgend artikelSmartwatch oogt als klassiek of sportief polshorloge
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.