Lichte en compacte Olympus PEN systeemcamera

0
Olympus lanceert de PEN E-PL8, een lichte en compacte digitale camera met verwisselbare lenzen en ingebouwde bewerkingsfuncties.

De 16,1 megapixel Olympus PEN E-PL8 Micro Four Thirds systeemcamera zou je als een “baby”-PEN camera kunnen omschrijven. De metalen camerabody meet slechts 6,858 x 11,684 x 3,81 cm en weegt 326 gram. De E-PL8 is licht en compact genoeg om makkelijk te passen in een kleine tas.

De stijlvolle body is verkrijgbaar in wit, zwart, zilver of vintage bruin. Het kantelbare lcd-scherm op de achterkant is aanraakgevoelig. In de aanraakmodus kun je belangrijke instellingen volledig via het scherm gebruiken. De selfiemodus wordt automatisch geactiveerd wanneer het scherm naar beneden wordt gekanteld.

De Olympus PEN E-PL8 laat toe om direct op de camera bewerkingen uit te voeren of muziek en andere effecten toe te voegen aan opnames. Video’s kun je met de functie My Clips ook beperkt monteren en voorzien van een soundtrack en artistieke filters.

Wifi is ingebouwd, zodat je de PEN E-PL8 kunt verbinden met een smartphone waarop de Olympus OI.Share app draait. Al dan niet in de camera bewerkte foto’s en video’s kun je op die manier snel delen via sociale netwerken. Met de OI.Share app kun je de camera ook op afstand bedienen.

De PEN E-PL8 is compatibel met de volledige reeks M.ZUIKO lenzen van Olympus.

Gedetailleerde informatie over deze nieuwe systeemcamera vind je op de website van Olympus.

Olympus Pen_e-pl8

Olympus Pen_e-pl8 (© ; licentie: )


De body kost €449. Gebundeld met een M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42 mm 1-3.5- 5.6 EZ Pancake lens betaal jet €599 voor de Olympus PEN E-PL8. Na registratie krijg je zes maanden extra garantie bovenop de wettelijke garantie van twee jaar. De Olympus PEN E-PL8 is verkrijgbaar vanaf oktober.
Foto van Olympus
Website: Visit Website
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.