Sporthorloge met Android Wear

0
29
Polar lanceert een waterdicht sporthorloge met kleurenscherm en optische hartslagmeting. De Polar M600 draait op het Google Android Wear besturingssysteem.

De erg compacte Polar M600 heeft een 1,3-inch kleurenscherm met aanraakfunctie, al zit er vooraan ook een fysieke toets voor snelle bediening tijdens een trainingssessie. De M600 draait onder Android Wear en kan eenvoudig gekoppeld worden aan andere Android-toestellen. De batterijlevensduur bedraagt dan meer dan 48 uur. Het interne geheugen is 4G groot.

De Polar M600 heeft een geïntegreerde GPS, 24u/24u activiteitsmeting en Polar Smart Coaching (trainingssuggestie-) functies via de Polar App voor Android Wear. Het horloge meet je hartslag via zes led’s. Het gebruikte algoritme voor deze meting is volgens Android maximaal betrouwbaar.

Gebruikers krijgen via de Polar Flow app voor iOS en Android inzage in hun activiteitsniveau, hartslaggegevens en slaappatroon. In Polar Flow kun je gratis een trainingsprogramma op maat maken via het nieuwe Polar Running Program. Dit stelt automatisch een geschikt trainingsprogramma vast op basis van je huidige conditie.

De M600 heeft daarnaast alle andere functies van een Android Wear-apparaat, zoals verwisselbare virtuele wijzerplaten voor het horloge, muziek- en stembesturing, het ontvangen van meldingen, lezen en antwoorden van tekstberichten, consulteren van sociale media feeds en toegang tot meer dan vierduizend apps in Google Play.

Polar M600

Polar M600 (© ; licentie: )

De polsband van zachte siliconen bestaat in zwart en wit. Later komt daar ook rood bij.

De Polar M600 is vanaf midden september beschikbaar in Charcoal Black en Powder White en kost 349.90 euro.

Foto van Polar
Website: Polar België Website: Polar Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

Vorig artikelWaterdichte extra platte fitnesstracker
Volgend artikelEen beest van een router
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.