Piepkleine soundbar met groot vermogen

0
134
Philips introduceert de Fidelio B1 Nano Cinema Speaker, een 40 cm brede soundbar met Microbeam-technologie die zorgt voor een kamervullend surround geluid.

Volgens Philips hoeft een soundbar niet even lang te zijn als de tv breed is. De nieuwe Fidelio B1 Nano Cinema Speaker is slechts 40,8 cm breed en maar 5,4 cm hoog. De kleine bioscoopluidspreker gebruikt Microbeam-technologie en is uitgerust met vier gevoelige drivers (twee aan de zijkanten en twee in het midden) die in een gekruiste configuratie zijn geplaatst, waardoor het geluid over 180 graden verspreid wordt.

Samen met de platte subwoofer met een diepte van slechts 8,6 cm levert het home cinema-luidsprekersysteem een totaal vermogen van 320 watt. Door zijn dunne vorm kan je de subwoofer zowel onder als achter een sofa plaatsen.

De Fidelio B1 Nano Cinema kan je via de hdmi-aansluiting verbinden met je tv. Dolby Digital & DTS Surround worden ondersteund. Draadloos afspelen van muziek kan via Bluetooth. Het systeem ondersteunt zowel aptX- als AAC-codecs.

Philips Fidelio B1 Nano Cinema Speaker

Philips Fidelio B1 Nano Cinema Speaker (© ; licentie: )

De Philips Fidelio B1 Nano Cinema Speaker is vanaf september 2016 te koop voor een adviesprijs van €499,99.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraagbare batterij met ingebouwde zonnecellen
Volgend artikelEnergiezuinige 27-inch QHD-monitor met 100% sRGB-kleuren
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.