Lichte en compacte draadloze usb-scanner

0
89
IRIS introduceert de IRIScan Express 4, een compacte en lichte documentscanner met USB-voeding die is ontworpen voor mobiel gebruik. De scanner kan documenten ook dubbelzijdig scannen.

De nieuwe IRIScan Express 4 meet 3,4 x 29 x 5,1 cm en weegt 383 gram. De draagbare scanner scant met een resolutie van 300, 600 of 1200 dpi en met een snelheid tot 8 pagina’s per minuut. De duplex scanner wordt gevoed door de usb-aansluiting.

De IRIScan Express 4 heeft een slimme configureerbare knop om de meest gebruikte scantaken automatisch uit te voeren. De knop kun je configureren met de bijgeleverde software.

Je kan gescande bestanden met één druk op de knop naar een cloud hostingtoepassing sturen (bijvoorbeeld Evernote of Dropbox) of ze naar Readiris exporteren om ze doorzoekbaar te maken en te comprimeren voor je ze uploadt naar de cloud.

De scanner wordt geleverd met Readiris 14 OCR-software en Cardiris voor het herkennen en exporteren van visitekaartjes.

IRIS IRIScan Express 4

IRIS IRIScan Express 4 (© ; licentie: )

De IRIS IRIScan Express 4 draagbare duplex scanner heeft een adviesprijs van €129.

Foto van I.R.I.S.
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelActiecamera registreert 4K-beelden
Volgend artikelBureaulamp met veelkleurige leds en app-bediening
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.