Draadloze koptelefoon met lange batterijduur

0
74
De Sennheiser PXC 550 Wireless is een nieuwe hoofdtelefoon waarmee je draadloos naar muziek kan luisteren tot wel dertig uur op één batterijlading volgens de fabrikant. De koptelefoon is ook uitgerust met Sennheisers NoiseGard technologie voor het onderdrukken van lawaai van buitenaf.

De nieuwe PXC 550 Wireless van Sennheiser is een over-de-oren hoofdtelefoon die is uitgerust met Bluetooth 4.2 zodat je hem draadloos kan verbinden met smartphone of tablet. De PXC 550 Wireless ondersteunt ook Near Field Communication (NFC). Indien gewenst kan je de hoofdtelefoon ook met de bijgeleverde kabel gebruiken.

Na één keer opladen biedt de batterij tot dertig uur luisterplezier. De oorkussens zijn ontworpen op basis van Sennheisers ergonomisch onderzoek naar het menselijk oor voor de best mogelijke pasvorm. De PXC 550 Wireless weegt 227 gram.

De gratis CapTune app voor iOs en Android biedt naast een muziekspeler ook functies voor geluidsoptimalisatie.

Sennheiser PXC 550 Wireless is uitgerust met drie ingebouwde microfoons. Bij het voeren van telefoonngesprekken herkent en filtert de NoiseGard technologie al het omgevingsgeluid. Voor de bediening gebruik je aanrakingsgevoelige trackpads op de oorschelpen.

De PXC 550 Wireless heeft een opvouwbaar frame en kan je opbergen in het meegeleverde draagetui.

Sennheiser PXC 550 Wireless

Sennheiser PXC 550 Wireless (© ; licentie: )

De Sennheiser PXC 550 Wireless hoofdtelefoon heeft een adviesprijs van € 399.

Foto van Sennheiser
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCompacte nas met hardware-encryptie
Volgend artikelActiecamera registreert 4K-beelden
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.