Home Hardware

Kleine draadloze All-in-One printer

1
HP brengt een erg compacte alles-in-een inkjetprinter op de markt met print-, scan- en kopieerfunctionaliteit. De DeskJet 3720 biedt ook mobiele printmogelijkheden zodat je direct vanaf bijvoorbeeld Instagram of Facebook foto’s kunt afdrukken.

Volgens HP is de nieuwe DeskJet 3720 de kleinste All-in-One printer op de markt. Met zijn afmetingen van 40,3 x 17,7 x 14,2 cm heeft deze inkjetmultifunctional een ruimtebesparend ontwerp dat is uitgevoerd in de kleur Electric Blue.

Naast de printfunctie heeft de DeskJet 3720 een feed scanner voor het scannen en kopiëren van documenten. De printer maakt gebruik van twee cartridges: naast zwart een driekleurencartridge met cyaan, magenta, geel. Volgens HP bedraagt de printsnelheid 10 pagina’s per minuut (ppm) in zwart-wit (7,5 ISO ppm) en 8 ppm in kleur (5,5 ISO ppm).

Met de gratis HP All-in-One Remote app kunnen gebruikers printen, kopiëren en scannen vanaf hun smartphone of tablet. De DeskJet 3720 ondersteunt ook Wi-Fi Direct zodat gebruikers mobiel kunnen printen zonder dat een van beide apparaten is verbonden met het internet.

Met de gratis HP Social Media Snapshots-app is het mogelijk foto’s te printen en te delen of foto’s van Facebook, Instagram, Flickr te bewerken. Met HP Printbot kunnen Facebook Messenger gebruikers ook content vanuit een Messenger gesprek printen. Vanuit de app is het tevens mogelijk papier of cartridges te bestellen.

HP DeskJet 3720

HP DeskJet 3720 (© ; licentie: )

De HP DeskJet 3720 All-in-One (AiO) inkjetprinter is vanaf augustus verkrijgbaar voor een adviesprijs van €79,99.

HP
Website: Visit Website Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Update 10 jaar geleden.

1 REACTIE

  1. Zou ik nooit kopen, een printer met 2 cartridges kopen is weggegooid geld … en bij HP is de inkt pokkeduur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten