Multifuntionele zwart-witprinter in compact ontwerp

0
37
Ricoh lanceert een zwart-witmultifunctional met print-, kopieer-, scan- en faxfuncties en een 10,1-inch touchscreen. Door zijn compacte afmetingen is de Ricoh MP 305+ geschikt voor kleine of middelgrote kantoorruimtes.

De nieuwe Ricoh MP 305+ multifunctionele printer is 50,5 centimeter hoog, 35 cm breed en 49,3 cm diep. Dankzij deze afmetingen is het toestel geschikt voor kleine ruimtes en ook plaatsbaar op een bureaumeubel.

De Ricoh MP 305+ kan zowel op A4 als op A3-formaat afdrukken met een maximum resolutie van 600 x 600 dpi. De multifunctionele printer kan tot 30 pagina’s per minuut afdrukken. Het toestel heeft een opwarmtijd van 27 seconden en de eerste afdruk is na 4,9 seconden beschikbaar.

De MP 305+ kan A3-pagina’s scannen vanaf de automatische documenteninvoer ARDF waarmee documenten dubbelzijdig kunnen worden verwerkt.

De Ricoh MP 305+ is uitgerust met een 10,1-inch aanraakscherm. Het is het eerste model van de fabrikant met de nieuwe Intuitive User Interface. De nieuwe interface moet gebruikers op eenvoudige wijze toegang geven tot de print-, kopieer-, scan- en faxfuncties.

De multifunctional heeft standaard een hdd van 320 GB en 2 GB geheugen. De standaard papierinvoer van 260 vellen is uitbreidbaar tot maximaal 760 vellen.

In standaardmodus produceert de MP 305+ 56,4 dB en in stille modus 52,7 dB.

Ricoh MP 305+ multifunctionele printer

Ricoh MP 305+ multifunctionele printer (© ; licentie: )

De adviesprijs van de Ricoh MP 305+ multifunctionele printer werd niet meegedeeld.

Foto van Ricoh
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelRandapparatuur en bestanden delen tussen twee laptops
Volgend artikelPdf-bestanden creëren, bewerken en delen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.