Plantronics BackBeat GO 3 draadloze oortjes

Draadloos muziek luisteren met stijlvolle oortjes

0
Plantronics introduceert draadloze oortjes die volgens de fabrikant hoge resolutie audio bieden en tot 6,5 uur luisterplezier. Een handig oplaadetui levert tot 13 uur extra luistertijd.

De nieuwe BackBeat GO 3 van Plantronics is een stereo oortelefoon die je draadloos verbindt met smartphone of tablet via Bluetooth. De oortjes hebben drivers van zes millimeter die volgens de fabrikant zorgen voor “een breder geluidsbeeld en bereik van frequenties om zo een natuurlijke audioweergave te bieden en een perfecte balans tussen hoge en lage tonen te realiseren”.

Plantronics levert de BackBeat GO 3 headset met drie verschillende maten oordopjes. De oortjes hebben een P2i nano-coating waardoor ze zweetbestendig zijn. De headset weegt 19 gram.

Het overslaan van tracks, het aanpassen van het volume, het activeren van Siri of Google Now, en het aannemen van een telefoongesprek gebeurt via de regelmodule in het snoer.

Een enkele oplaadbeurt biedt maximaal 6,5 uur luisterplezier. Het tasje waarin je de oortjes kan opbergen kan ook tot 13 uur extra luistertijd leveren en heeft een LED-schermpje dat de laadtoestand van je oordopjes en het oplaadetui toont.

Plantronics BackBeat GO 3
Plantronics BackBeat GO 3

De Plantronics BackBeat GO 3 is beschikbaar in twee kleuren: kobalt zwart en koper grijs. De headset kost €99,99. De headset inclusief oplaadetui kost €129,99.

Foto van Plantronics
Website: Visit Website
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.